Mijn Texel

Mijn Texel

Meld u aan voor Mijn Texel:

  • Gemakkelijk uw Texelboeking raadplegen
  • Schrijf en deel uw Texelverhaal
  • Geef u Texel voorkeuren op 

Maak hier uw Mijn Texel profiel aan

Heeft u al eens geboekt op Texel.net? Dan heeft u al een Mijn Texel account en kunt u met uw e-mailadres inloggen.

Log in op Mijn Texel

Met uw e-mail adres
of
Met uw Facebook account
Met uw Facebook account
Heeft u nog geen Mijn Texel account? Maak hier uw Mijn Texel profiel aan.

Mijn Texel

Mijn Texel

E.M.A.J Laurijsse

Mijn Texel

Een heerlijke thuiskomst: na tien jaar weer terug op Texel. Het voelt zo vertrouwt, heerlijk. Kinderen zijn inmiddels volwassenen met partners en kinderen. Ik als moeder/oma mocht dit gevoel met ze delen op het eiland. Het eilandgevoel waar mijn kinderen zoveel goede herinneringen aan hebben. Alle drukte achterlaten op het vaste land en nu genieten van de rust en al het moois wat Texel te...


Lees verder

Eureka

F Verhagen

 Eureka

Op een iets mindere dag zijn wij eens een kijkje gaan nemen bij tuincentrum en vogelbush Eureka.
Wij waren in de veronderstelling dat we het het met een klein uurtje wel gezien zouden hebben maar niets was minder waar.
Meer dan drie uur hebben wij er vol plezier rond gelopen en gekeken, ons ondertussen verbazend over de grote verscheidenheid aan roofvogels en uilen. Ook de...


Lees verder

Texelgevoel

Texelgevoel

Hallo allemaal!
Ik ben 11 jaar en ik vind Texel superleuk! Elke keer als ik er kom heb ik een Texelgevoel, gewoon zo'n gevoel. Ja, ik weet niet hoe ik dat kan omschrijven. Maar hebben andere mensen dat ook? Dat weet ik dus niet. Alleen ik weet wel dat ik een super-de-luxe-Texelfan ben! Ik heb ook een Texelkamer en ik heb mijn spreekbeurt over Texel gehouden, samen met mijn vriendin Amy....


Lees verder

Juni 2013

A ten Broek

Juni 2013

Een heerlijke midweek op "ons eiland" Texel.
Wandelen, fietsen, varen, lekker eten en drinken.
Écht genieten en ontspannen vooral in voor- en naseizoen.


Lees verder

Een nieuw begin

O.A. Bennink

Een nieuw begin

Na bijna twee jaar ben ik eindelijk weer terug op Texel.
Texel is mijn vaste vakantieplek geworden. Voorheen ging ik in het voor-, hoog- of naseizoen kamperen, in de winter verblijf ik een appartement. De ene keer kwam ik met kinderen en honden, de andere keer alleen met de hond die stevig kan wandelen. De laatste keer dat ik op Texel verbleef was in september 2011. Kamperen op...


Lees verder
pagina: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 |

Mijn Texel verhalen

Hieronder leest u Mijn Texel verhalen geschreven door Texelbezoekers zoals u.

Alle verhalen lezen? Kijk op Mijn Texel verhalen

Uw eigen verhaal delen? Log dan bovenin in en ga naar Schrijf een Mijn Texel verhaal.

Draagt u Texel een warm hart toe?

Wordt dan Texelambassadeur! U krijgt ieder kwartaal de Texelambassadeursbrief toegestuurd met tips en ideeën om Texel te helpen promoten.  Meld u hier aan als Texelambassadeur.

x Om Texel.net goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.