Mijn Texel

Mijn Texel

Meld u aan voor Mijn Texel:

  • Gemakkelijk uw Texelboeking raadplegen
  • Schrijf en deel uw Texelverhaal
  • Geef u Texel voorkeuren op 

Maak hier uw Mijn Texel profiel aan

Heeft u al eens geboekt op Texel.net? Dan heeft u al een Mijn Texel account en kunt u met uw e-mailadres inloggen.

Log in op Mijn Texel

Met uw e-mail adres
of
Met uw Facebook account
Met uw Facebook account
Heeft u nog geen Mijn Texel account? Maak hier uw Mijn Texel profiel aan.

Mijn Texel

Texel ons eiland

ami hoogendoorn

Texel ons eiland

De eerste keer dat we naar Texel zijn geweest was met een gehandicapte medereiziger. We verbleven op Dennenoord, dit is een prima locatie voor iemand met een handicap. Het verliep prima, we hadden heerlijk weer en hebben lekker gefietst en gegeten. Ik was meteen verkocht aan het eiland.
Vervolgens zijn mijn man en ik ieder jaar naar Texel geweest. Een keer met onze dochter en haar man en...


Lees verder

Weekje op Texel met het hele gezin

T.Dumee

Weekje op Texel met het hele gezin

Via Roparun kreeg ik een mailtje dat de ondernemers van Texel een aantal accommodaties beschikbaar stelden voor mensen die een moeilijke periode doorgingen vanwege borstkanker of bezig zijn met het herstel daarvan. Ik heb meteen gereageerd want het was mijn wens om een keer naar Texel te gaan. Wat heb ik genoten van ons verblijf in een vakantievilla op De Krim, de oversteek vanaf Den Helder, de...


Lees verder

Ze zijn moe...

Henri GORIS

Ze zijn moe...

Het was herfst op Texel
en net zo als de blaadjes vielen,
kwam ook de poëzie neerdwarrelen.

Kijk blaadjes vallen,
ze zijn moe.
't Is de tijd van 't jaar
dan begint 't gedoe


kijk, Bompa, stillekes maar
hij is ook moe,
maar dat is 't geboorte-jaar...
ook hier begint 't gedoe.

...


Lees verder

Ik voel me hier thuis

Ik voel me hier thuis

Mijn Texel is de plek om na een drukke werkperiode weer helemaal tot rust te komen. De uitstraling van dit eiland is onnoemelijk groot. Fietsen,wandelen, lekker eten,wat wil een mens nog meer. Ik kom twee keer per jaar vanuit België naar Texel. Jammer dat het zo ver weg is anders kwam ik nog vaker. Prachtige natuur en steeds een vriendelijke ontvangst.Texel, ik voel me hier thuis.
Maria...


Lees verder

Rust, vogels en genieten

Rust, vogels en genieten

Mijn Texel is......rust, vogels, genieten van het wisselende duinlandschap, op de fiets, lopend of gewoon eenvoudig uitkijkend over het wad of De Slufter. En dit niet één keer maar het liefste in het voorjaar, de zomer en de herfst.
Gerbert Strang


Lees verder
pagina: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 |

Mijn Texel verhalen

Hieronder leest u Mijn Texel verhalen geschreven door Texelbezoekers zoals u.

Alle verhalen lezen? Kijk op Mijn Texel verhalen

Uw eigen verhaal delen? Log dan bovenin in en ga naar Schrijf een Mijn Texel verhaal.

Draagt u Texel een warm hart toe?

Wordt dan Texelambassadeur! U krijgt ieder kwartaal de Texelambassadeursbrief toegestuurd met tips en ideeën om Texel te helpen promoten.  Meld u hier aan als Texelambassadeur.

een midweekje texel

een midweekje texel

wij waren naar texel gekomen voor een weekje fietsen ,maar door het frisse en winderige weer is het een uitstapjes vakantie geworden we zijn begonnen in oosterend voor de typische oude huisjes en...

Lees het Mijn Texel verhaal van A de mulder

Texel in de belangstelling

Texel in de belangstelling

Aangekomen met storm en regen, daarna veel wind met zon en uiteindelijk zon. Overal is wel wat te beleven, daarom eigen vervoer aan te raden. De kop van Texel bij de vuurtoren is buiten gewoon...

Lees het Mijn Texel verhaal van A.L.P. Rietberg

Weekendje weg De Koog en omgeving

Weekendje weg De Koog en omgeving

Wind en regen getrotseerd maar toch een prima weekend gehad.

Lees het Mijn Texel verhaal van A. Hontelez

Mijn heerlijk Texel

Mijn heerlijk Texel

Mijn Texel is, heerlijk uitwaaien lekker op het fietsie rondje Texel, heerlijk een bruin café aan gaan en heerlijk vis eten in Oudeschild. Ik houd van Texel. Vroeger met de paarden maar sinds twee...

Lees het Mijn Texel verhaal van gerrie brandt

Stilaan thuis ...

Stilaan thuis ...

Met pensioen zijn, hoe is dat? Ik zou het (nog) niet weten, want in die twee maanden dat ik nu thuis ben heb ik al minstens evenveel van hot naar her gehold als toen ik nog werkte. Het werd zelfs...

Lees het Mijn Texel verhaal van Chris Van Hoecke

Vakantie op Texel

Vakantie op Texel

Mijn vrouw en ik gaan met vakantie graag naar een van de Waddeneilanden. We houden allebei van het strand en de zee. Op Texel waren er veel leuke dorpen, we hebben ons prima vermaakt!

Lees het Mijn Texel verhaal van K.H. Sinkgraven
x Om Texel.net goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.