Mijn Texel

Mijn Texel

Meld u aan voor Mijn Texel:

  • Gemakkelijk uw Texelboeking raadplegen
  • Schrijf en deel uw Texelverhaal
  • Geef u Texel voorkeuren op 

Maak hier uw Mijn Texel profiel aan

Heeft u al eens geboekt op Texel.net? Dan heeft u al een Mijn Texel account en kunt u met uw e-mailadres inloggen.

Log in op Mijn Texel

Met uw e-mail adres
of
Met uw Facebook account
Met uw Facebook account
Heeft u nog geen Mijn Texel account? Maak hier uw Mijn Texel profiel aan.

Mijn Texel

Bijzondere redenen om naar Texel te gaan

Bijzondere redenen om naar Texel te gaan

Waarom is Texel mijn eiland: Ik hoef er niet voor te vliegen. Ik heb geen last van extreme hitte. Ik loop geen risico op een tegenvallende accomodatie. Ik ben niet te veel geld kwijt. Als ik het niet wil, loop ik niet tussen honderden toeristen. Ik hoef geen kluisje te huren voor mijn bezittingen. Allemaal bijzondere redenen om naar Texel te gaan!


Lees verder

Heerlijk veelzijdig

Heerlijk veelzijdig

Texel is onze eerste keus als we aan een strandvakantie denken in het eigen land. Heerlijk veelzijdig en toch zo bereikbaar. De keren dat we er geweest zijn deed het niet onder voor een vakantie op een Spaans strand.
Freya van Es


Lees verder

Er helemaal tussenuit maar je toch thuis voelen

Er helemaal tussenuit maar je toch thuis voelen

Texel betekent voor mij:
er even helemaal tussenuit, maar je toch thuis voelen. Onbegrensde mogelijkheden binnen de grenzen van dit pareltje in Nederland. Actief ontspannen. Puur natuur op een eiland die van alle luxe voorzien is. Een stukje nostalgie voor de jongere generatie. Een eiland waar volwassenen, kinderen worden. De plek waar ik mij als Urker als een vis in het water voel....


Lees verder

Texel, elk seizoen op Texel is uniek!

Texel, elk seizoen op Texel is uniek!

Van kinds af aan zijn we op vakantie geweest naar Texel. Het speciale moment begint zoals iedereen herkend op de boot. Wanneer je de boot afrijdt open je het raam en dan ruik je die heerlijke geur. Vroeger zaten we heel vaak in het vakantiehuisje van de familie Stark vlakbij de duinen. Ik weet nog wel dat we voordat we naar het strand gingen met een verrekijker in de tuin zaten te turen naar de...


Lees verder

Gedicht van Bruno (12 jaar)

petra maes

Gedicht van Bruno (12 jaar)

Texel een autoluwe streek
we zijn hier met de fiets
ja, een hele week!
Er zijn hier veel toeristische bewonderingen
ik zie het wel, je staat al te springen.
Hier zijn veel vogels met hun geschiedenis
het is een echte belevenis.
Ben je niet zo voor het landschap maar voor de zee,
dat is hier zeker okay.
Je kunt meevaren met boten
Lees verder

pagina: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 |

Mijn Texel verhalen

Hieronder leest u Mijn Texel verhalen geschreven door Texelbezoekers zoals u.

Alle verhalen lezen? Kijk op Mijn Texel verhalen

Uw eigen verhaal delen? Log dan bovenin in en ga naar Schrijf een Mijn Texel verhaal.

Draagt u Texel een warm hart toe?

Wordt dan Texelambassadeur! U krijgt ieder kwartaal de Texelambassadeursbrief toegestuurd met tips en ideeën om Texel te helpen promoten.  Meld u hier aan als Texelambassadeur.

vakantie op, tessel,

vakantie op, tessel,

wij ,mijn vrouw en ik houden graag een vakantie op een van onze eilanden we houden beide van strand en de zee ook hier waren er veel leuke dorpen

Lees het Mijn Texel verhaal van K.H. Sinkgraven

Pip

Pip

Het is 26 februari, rond de klok van 1 uur. We hebben geluk, er is een tafeltje vrij met ruimte voor de honden. Het is druk in strandpavilljoen Paal 17. Wat wil je, krokusvakantie, lunchtijd en...

Lees het Mijn Texel verhaal van Hetty Mulder-Beens

Van generatie op generatie

Van generatie op generatie

Onlangs was ik bij mijn oom en tante, ze vertelden dat ik dit jaar een jubileum te vieren heb. Ik kon niet zo snel verzinnen wat ik dan te vieren had. Zij vertelden mij dat het 40 jaar geleden dat...

Lees het Mijn Texel verhaal van J. Hartkamp

Heerlijk uitwaaien

Heerlijk uitwaaien

Afgelopen weekend hebben we weer genoten van het mooie eiland Texel. Deze keer verbleven we in een vakantiebungalow van Landal. De Sluftervallei is zeker een aanrader!

Lees het Mijn Texel verhaal van Joke van Veen

Geslaagd familieweekend

Geslaagd familieweekend

Met tien volwassenen en twee kleine kinderen hebben we een zeer geslaagd familieweekend gehad in bungalowpark Sluftervallei vlakbij De Cocksdorp. Naast de faciliteiten op het park (zwembad,...

Lees het Mijn Texel verhaal van G Veening

Fietsen

Fietsen

Afgelopen april ben ik samen met mijn vader en broertje heerlijk op Texel geweest! Dit was de eerste keer dat ik op het eiland was en ik was meteen verkocht! Op de eerste dag gingen we fietsen, zo...

Lees het Mijn Texel verhaal van ICA van Erp
x Om Texel.net goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.